fbpx

Laat uw interieur upgraden en weer opvallen! 

    Bel ons voor een afspraak 0165 54 19 49

Een fraaie Make-Over

Onze nieuwe interieurfolies bieden u de mogelijkheid om het aanzicht van uw meubels, inclusief keuken- of slaapkamermeubilair en zelfs salontafels, te vernieuwen, te kleuren of opnieuw te ontwerpen! Het proces is schoon, snel en ziet er werkelijk fantastisch uit.

Renoveren is nog nooit zo eenvoudig geweest. En dat voor een fractie van de kosten.

Onze vinyl interieurfolies zijn ongelooflijk flexibel en sterk. In combinatie met Adhesive Technology met luchtkanalen, zorgt het aanbrengen van onze vinylwraps voor een snelle, gemakkelijke en luchtbelvrije applicatie op elke installatie.

Bedrijven en particulieren

Het upgraden van interieurs maken wij met onze moderne folies toegankelijk voor bedrijven, maar ook voor particulieren! In Amerika wordt het wrappen van interieurs al veelvuldig toegepast. Veelal in hotels, maar ook steeds vaker bij de mensen thuis. U haalt de chique uitstraling van dure hotels naar uw huiskamer, slaapkamer, badkamer, keuken, logeerkamer, etc.

Onze werkwijze

Research

Wij vragen u foto’s naar ons te mailen met de huidige situatie.  Vervolgens maken met u een afspraak en wordt er door onze interieur specialist een voorstel met u besproken. Hij of zij voorziet u van adviezen en goede ideeën. U kunt hierbij een keuze maken uit onze uitgebreide stalen collectie.

Design

Op basis van het gesprek gaan wij met uw persoonlijke wensen aan de slag. U krijgt van ons een offerte met een eerlijke prijsindicatie. Bij akkoord gaan wij uw aangeleverde foto’s zo bewerken dat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe situatie.

Build

Nadat de interieurfolies bij ons binnen zijn maken wij met u een afspraak voor het monteren van uw nieuwe interieur. Onze folieprofessionals werken altijd netjes, zijn beleefd en ruimen na de montage alles keurig op. Samen met u wordt alles nog eens gecontroleerd. U rekent daarna per PIN met een van onze monteurs af.